InchiriereCopiatoare.ro - logo

Desre InchiriereCopiatoare.ro

un proiect PRINTMAG ®

InchiriereCopiatoare.ro este un proiect lansat de PRINTMAG. Compania a luat nastere in anul 2007 oferind servicii complete de tipar digital si productie publicitara, legatorie, personalizare obiecte promotionale, printuri de mari dimensiuni dar si servicii standard de copiere, printare si scanare si mamagement al documetelor.

De-a lungul timpului am fost mereu receptivi la nevoiele partenerilor nostri si incepand cu anul 2010 am lansat serviciul de inchiriere copiatoare, "mutand" astfel centrul de copiere in biroul acestora. Avantajele acestui sistem de inchiriere echipamente sunt evidente: clientul isi poate tipari documentele imediat, fara a fi nevoit sa astepte livrarea materialelor, cu costuri reduse si in orice cantitate, in acelasi timp avand la dispozitie un echipament performant care ar fi necisitat o investitie considerabila.

Experienta acumulata de-a lungul activitatii, din 2007 pana in prezent si parteneriatele de durata cu colaboratorii nostri, ne recomanda ca niste parteneri de incredere. In momentul de fata avem un parc impresionant de echipamente inchiriate in atat in Bucuresti precum si alte orase: Constanta, Galati, Iasi, Bacau, Brasov, Pitesti, Ploiesti, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Timisoara, Cluj.

Pentru asigurarea functionarii optime a echipamentelor inchiriate si reducerea timpilor de stationare am instruit tehnicieni capabili sa remedieze problemele sesizate cu operativitate si profesionalism. In cazul echipamentelor ce nu se afla in Bucuresti avem o serie de colaboratori locali deasemenea instruiti pentru a putea pastra acelasi standard ridicat de calitate.

Site-ul InchiriereCopiatoare.ro a fost lansat la jumatatea anului 2013 pentru a face cunoscuta oferta noastra de inchiriere copiatoare si pentru dezvoltarea de noi parteneriate.Detalii contact

 

inchirierecopiatoare.ro Web analytics