De ce sa inchiriezi un copiator? 6 argumente pro de luat in calcul

Avantajele sistemului de inchiriere copiatoare

In continuare gasiti cateva din avantajele sistemului de inchiriere copiatoare in comparatie cu achizitia.

Reducerea si optimizarea costurilor

Achizitia si exploatarea unui copiator sau echipament multifunctional presupune o investitie substantiala. Cu solutia de inchiriere propusa de noi eliminati atat costurile de achizitie cat si costurile pentru remedierea anumitor probleme aparute pe perioada eploatarii

 

Incadrarea in bugetul de cheltuieli

Spre deosebire de achizitie, un avantaj major al Contractului de Inchiriere copiatoare il reprezinta incadrarea facturii lunare in bugetul de cheltuieli si deductibilitatea integrala din venituri.

 

Estimarea si bugetarea costurilor

Exploatarea unui copiator presupune costuri care nu pot fi prognozate, de exemplu remedierea unor defectiuni. Serviciul de inchiriere copiatoare propus de PrintMag presupune un pret fix / pagina tiprita, fara alte costuri ascunse, astfel aveti posibilitatea estimarii si bugetarii costurilor.

 

Pret fix / pagina tiparita

Inchirierea unui copiator presupune un pret / pagina tiparita. Acest pret include toate aspectele necesare unei bune functionari a echipamentului: toate consubanilele (cu exceptia hartiei), piesele de schimb, interventia echipei de service in cazul unor defectiuni, instruirea personalului, si punerea in functiune a echipamentului.

 

Echipamente dimensionate perfect pentru afacerea ta

Nevoile si volumul de tiparire variaza in functie de activitatea si dimensiunea fiecarei companii. Propunem spre inchiriere copiatoare dimensionate in functie de volumul de lucru cu functii adaptate nevoilor fiearei companii. Un alt avantaj este faptul ca o data cu cresterea volumului de lucru putem inlocui echipamenul actual cu altul mai performant fara costuri suplimentare pentru compania dvs.

 

Timp de interventie garantat contractual

Avem un interes reciproc: functionarea ireprosabila a copiatorului inchiriat si reducerea perioadelor de stationare. Timpul redus de interventie este GARANTAT contractual si fiabilitatea in timp a copiatorului inchiriat este asigurata prin utilizarea consumabilelor si piselor de schimb originale. In cazul in care defectiunea este mai complexa si necesita timp indelungat, vom inlocui echipamentul defect cu unul asemantor pana la remedierea problemei

 
 

inchirierecopiatoare.ro Web analytics